Adamın biri varmış. Yola çıkmış. Ben soymuşum . Adamın tüm para gitmiş. Üzlmüş ağlamış. Evine gidip intihar etmiş. İmam gelmiş bu adam intihar etmiş cehenneme gider demiş ama yine de cenaze namazını kılmak lazımmış. Kılmışlar. Biri demiş ben bunu soyanı tanıyom. Hadi gidip yakalayalım demiş bir diğeri. Gitmişler. Ben onları da soymuşum. Çok param olmuş. En zengin benmişim. Paramı Vadeliye yatırmuışım 550 yıllık. Torunlarımdan biri bankadan paranın hepsini aynı anda çekmeye çalışmış. Amerikanın ekonomisi çökmüş.Benim torun Venezuela'ya kaçmış . Rusya fırsat bu fırsat deyip amerikaya saldırmış. Nükleer bomblara yüzünden K. Amerika ikiye bölünmüş . İnsanların yarısı ölmüş yarısı kanser olmuş. Sonunda Rusya Dünya'yı fethettiğini sanırken Çin - Rusya - İran arası savaş başgöstermiş. Atom bombaları havada uçuşmuş. Tüm Dünyada tek kalan yer antartika ve Venezuela'ymış. Benim Torun da en zengin olarak Tüm Venezulea'yı Türk yapmış
. Artık para ve azmin gücü ( anlayan anladı ). Sonuçta Türk_Venezuela melezi bi ırk oluşmuş. Tüm Dünya Türklerle doluşmuş yani. Lakin yıllardan 2045 de iklim iyice berbat olmuş. Sonuçta benim neslimden birkaç bilim adamı bi gemi icat etmişler. Bu gemiyle galaksiler arası yolculuk yapmış. Gemi tüm insanları alabilecek kadar büyükmüş. Tüm insanlık 2047 yılında Nezuerka adlı NASA tarafından daha önce keşfedilmiş insan yaşamasına uygun bir galaksiye gitmişler fakat ...
Bu saçma hikaye beğenilirse devam etcem xD