Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Ilk rp benden xD ( Komik )

Go down 
5 posters
AuthorMessage
Manqueller

Manqueller

Ilk rp benden xD ( Komik ) Empty
PostSubject: Ilk rp benden xD ( Komik )   Ilk rp benden xD ( Komik ) Icon_minitimeThu Oct 01, 2009 9:04 pm

Adamın biri varmış. Yola çıkmış. Ben soymuşum . Adamın tüm para gitmiş. Üzlmüş ağlamış. Evine gidip intihar etmiş. İmam gelmiş bu adam intihar etmiş cehenneme gider demiş ama yine de cenaze namazını kılmak lazımmış. Kılmışlar. Biri demiş ben bunu soyanı tanıyom. Hadi gidip yakalayalım demiş bir diğeri. Gitmişler. Ben onları da soymuşum. Çok param olmuş. En zengin benmişim. Paramı Vadeliye yatırmuışım 550 yıllık. Torunlarımdan biri bankadan paranın hepsini aynı anda çekmeye çalışmış. Amerikanın ekonomisi çökmüş.Benim torun Venezuela'ya kaçmış . Rusya fırsat bu fırsat deyip amerikaya saldırmış. Nükleer bomblara yüzünden K. Amerika ikiye bölünmüş . İnsanların yarısı ölmüş yarısı kanser olmuş. Sonunda Rusya Dünya'yı fethettiğini sanırken Çin - Rusya - İran arası savaş başgöstermiş. Atom bombaları havada uçuşmuş. Tüm Dünyada tek kalan yer antartika ve Venezuela'ymış. Benim Torun da en zengin olarak Tüm Venezulea'yı Türk yapmış Very Happy . Artık para ve azmin gücü ( anlayan anladı ). Sonuçta Türk_Venezuela melezi bi ırk oluşmuş. Tüm Dünya Türklerle doluşmuş yani. Lakin yıllardan 2045 de iklim iyice berbat olmuş. Sonuçta benim neslimden birkaç bilim adamı bi gemi icat etmişler. Bu gemiyle galaksiler arası yolculuk yapmış. Gemi tüm insanları alabilecek kadar büyükmüş. Tüm insanlık 2047 yılında Nezuerka adlı NASA tarafından daha önce keşfedilmiş insan yaşamasına uygun bir galaksiye gitmişler fakat ...

Bu saçma hikaye beğenilirse devam etcem xD
Back to top Go down
sabhid

PostSubject: Re: Ilk rp benden xD ( Komik )   Ilk rp benden xD ( Komik ) Icon_minitimeFri Oct 02, 2009 4:46 pm

Saçma diye kendin yazmışsın nasıl beğendim dememizi bekliyorsun? Smile
Back to top Go down
Sayli

Sayli

PostSubject: Re: Ilk rp benden xD ( Komik )   Ilk rp benden xD ( Komik ) Icon_minitimeSat Oct 03, 2009 8:36 am

sabhid wrote:
Saçma diye kendin yazmışsın nasıl beğendim dememizi bekliyorsun? Ilk rp benden xD ( Komik ) Icon_smile

Ilk rp benden xD ( Komik ) Lol Ilk rp benden xD ( Komik ) Lol Ilk rp benden xD ( Komik ) Lol Ilk rp benden xD ( Komik ) Lol Ilk rp benden xD ( Komik ) Lol Ilk rp benden xD ( Komik ) Lol Ilk rp benden xD ( Komik ) Lol
Back to top Go down
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

PostSubject: Re: Ilk rp benden xD ( Komik )   Ilk rp benden xD ( Komik ) Icon_minitimeSat Oct 03, 2009 12:42 pm

sabhid wrote:
Saçma diye kendin yazmışsın nasıl beğendim dememizi bekliyorsun? Ilk rp benden xD ( Komik ) Icon_smile

+1 beğendim diyemem. Ilk rp benden xD ( Komik ) Icon_smile
Back to top Go down
Manqueller

Manqueller

PostSubject: Re: Ilk rp benden xD ( Komik )   Ilk rp benden xD ( Komik ) Icon_minitimeSat Oct 03, 2009 9:45 pm

Saçma olan da beğenilir Ilk rp benden xD ( Komik ) Lol zaten laf olsun torba dolsun diye yazdım Ilk rp benden xD ( Komik ) Fresse Ilk rp benden xD ( Komik ) Lol Ilk rp benden xD ( Komik ) Icon_rr
Back to top Go down
sabhid

PostSubject: Re: Ilk rp benden xD ( Komik )   Ilk rp benden xD ( Komik ) Icon_minitimeSat Oct 03, 2009 11:50 pm

Yeteneğini geliştir, mantığınla harmanla. O zaman başarırsın.
Back to top Go down
Manqueller

Manqueller

PostSubject: Re: Ilk rp benden xD ( Komik )   Ilk rp benden xD ( Komik ) Icon_minitimeSun Oct 04, 2009 2:57 pm

sabhid wrote:
Yeteneğini geliştir, mantığınla harmanla. O zaman başarırsın.

öylesine yazdım yazarken de düşünmedim uzun süredir planlayıp yazdığımı düşnüyosan yanılıyosun. her cümleyi bir öncekini yazarken düşündüm sadece. Olayların ne kadar hızlı geliştiğine bakarsan görürsün böyle yaptığımı
Back to top Go down
Tasmania
Moderatör
Moderatör
Tasmania

PostSubject: Re: Ilk rp benden xD ( Komik )   Ilk rp benden xD ( Komik ) Icon_minitimeMon Oct 19, 2009 1:07 pm

Ellerinize Saglık
Back to top Go down

Ilk rp benden xD ( Komik )
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Benden Sonra Kim Yazar..
» En Komik Fıkralar..