Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Türkleri Davet

Go down 
5 posters
AuthorMessage
Telvednired

Telvednired

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeFri Sep 25, 2009 8:33 pm

Arkadaşlar bende Türk kasabası olan Tecamahalco da doğdum fakat orda ne bir iş imkanı var ne de seviye atlanabilecek bir ortam var.3 gün önce yola çıktım ve Heuheuhtlan kasabasına geldim.Yolculuk 1 gün sürüyor zaten.2 gündür burdayım ve gerçekten burda iş imkanları çok iyi.Tecamahalco da bulunan Türkleri buraya davet ediyorum.Neden bir kasabaya sıkışıp kalalım ki. Tecamahalco şu an Türk hakimiyetinde zaten.Burayada yeterli sayıda adam gelirse bir gece ansızın alabiliriz kasabayı Türkleri Davet Icon_wink
Back to top Go down
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeSat Sep 26, 2009 1:00 pm

Aaaah sen o kasabadan ayrılıyorsun ben oraya gelmeye uğraşıyorum. Türkleri Davet Icon_lol
Back to top Go down
Telvednired

Telvednired

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeSat Sep 26, 2009 3:22 pm

EmirBerkKorkmaz wrote:
Aaaah sen o kasabadan ayrılıyorsun ben oraya gelmeye uğraşıyorum. Türkleri Davet Icon_lol
Orası yeterince kalabalık.Gelişmek çok zor iş bulamıyorsun bir kere.Bazen 2 madende doluyor oraya bile giremiosun.Bir işe kaç kişi başvuruyo belli değil Türkleri Davet Icon_smile Yerinizde olsam başka kasabalarda geliştikten sonra tecamahalcoya gelirdim.Neyse isteyen Heuheuhtlan kasabasına gelsin.Burda da saat farkından dolayı gündüzleri yabancı oyuncu göremezsiniz.Herifler 2 ases tutmak için ilan veriolar kimse de girmiyor ayrıca Türkleri Davet Icon_smile 6-7 Türk bu kasabayı rahatça alırız
Back to top Go down
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeSat Sep 26, 2009 3:24 pm

Ben vallahi işe girmem zaten. Türkleri Davet Icon_lol
Benim iş belli. Türkleri Davet Icon_lol
Back to top Go down
sabhid

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeSat Sep 26, 2009 5:49 pm

İsyan edersen ceza alırsın. Bunu unutma. Hem oradaki insanları kazıklayacağına yardım edin de kasabalar gelişsin. Divandan izinsiz isyana karşıyım.
Back to top Go down
Telvednired

Telvednired

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeSun Sep 27, 2009 12:08 am

Tecamahalcoda onlarca Türk Bulgar hakimiyetinde olmaktansa isyan etti ve kasabayı Türkler yönetiyor.Heuheuhtlan Kasabasında da aynı şekilde Türk hakimiyeti neden sağlanmasın.Sen bu oyunu evcilik oynar gibi oynamak istiyorsan devam et.Ayrıca burası rk değil divandan iznini yemişim.
Back to top Go down
sabhid

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeSun Sep 27, 2009 10:14 am

Seni gidi acemi. Kasabayı Türk hakimiyetine sokmak için divandan izin alan, milleti isyana çağıran kimdi sanıyorsun. Sen bu oyunda yokken ben oyunu geliştirip Türkçeleştirmek için çabalıyordum. Yazık ki senin gibi ana kuzuları gelmiş buralarda çemkiriyor. Önce karşında kim var araştır, sonra boş laflarına devam et.
Back to top Go down
Telvednired

Telvednired

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeSun Sep 27, 2009 11:13 am

İzin almasan ne yazar yahu daha hiçbirşey oturmamış zaten.Yolda soygun yapan adamı bile mahkemeye çıkarken görmedim ben.Sen nerde yaşıyorsun bilmem ama burda işler sizin gibi izinle yürümüyor.Aklı ve gücü olan kazanıyor.Seninle s.d.k yarışına girecek halim yok.Gekecekseniz gelin gelmeyecek olanlar gölge etmesin.
Back to top Go down
Turk

Turk

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeSun Sep 27, 2009 2:27 pm

ben soygundan ceza yedim isyandan yedim pazar manipilasyonundan yedim şahsen:D
ayrıca belediyeyi isyanla alırsan geri isyanla alırlar Very Happy tek akıllı biz degiliz
Back to top Go down
Telvednired

Telvednired

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeSun Sep 27, 2009 4:45 pm

Turk wrote:
ben soygundan ceza yedim isyandan yedim pazar manipilasyonundan yedim şahsen:D
ayrıca belediyeyi isyanla alırsan geri isyanla alırlar Türkleri Davet Icon_biggrin tek akıllı biz degiliz
Yeterince kalabalık olduğumuzda onlar birlik olamazlar.Çünkü çoğu ayrı milletlerden.Ve saat farkından dolayı gündüzleri oyunda yoklar.Gündüzleri kasaba bizim yani.Neyse kimsenin sıcak yatağından çıkıp geleceği yok anlaşılan Türkleri Davet Icon_biggrin
Back to top Go down
Turk

Turk

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeSun Sep 27, 2009 7:53 pm

herkez kasabasından memnun çünkü sen hariç Very Happy
Back to top Go down
Telvednired

Telvednired

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeSun Sep 27, 2009 9:47 pm

Turk wrote:
herkez kasabasından memnun çünkü sen hariç Türkleri Davet Icon_biggrin
Tecamahalcodan memnun olanın aklına şaşarım ben Türkleri Davet Icon_smile Tamam Türkler çok kalabalık hoş güzel.Ama iş bulunmuyor.O kadar kalabalık nüfustan 2 tane kasaba olur.Türkleri koyun gibi tek kasabaya tıkıştırmışlar.Yan kasaba 1 günlük yol tarlana işçi tutarsın 1 gün gider alırsın ürünleri burda daha pahalıya satarsın.Neyse zorla değilya..
Back to top Go down
Turk

Turk

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeTue Sep 29, 2009 3:20 pm

Very Happy üreünü parahlıya satıyosunya pahalıyada alınır orda
Back to top Go down
kosele

kosele

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeTue Sep 29, 2009 4:24 pm

kim demiş Tecamahalcoda iş yok diye hergün eyalette çalışıyorum.Evdeki paramı görsen dudağın uçuklar Telvednired Türkleri Davet Icon_biggrin Türkleri Davet Icon_biggrin Türkleri Davet Icon_biggrin Türkleri Davet Icon_biggrin
Back to top Go down
Telvednired

Telvednired

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeWed Sep 30, 2009 2:28 am

Tamam memnunsanız devam edin.Eyalette çalışıp elit divana yardım edin Türkleri Davet Icon_biggrin

Turk pahalıya pazara koyarsın demedim.He öyle deseydim "üreünü parahlıya koyuyorsunda pahalıyada alınır orda" diye birşey söyleyebilirdin.Ama ben sana pahalıya satarsın diyorum zaten.Çünkü buranın piyasası ordan yüksek Türkleri Davet Icon_wink Ayrıca post atarken klavyeye kafa mı atıyorsun yoksa parmaklarını mı kullanıyorsun?Yazdığın kelimelerin yarısı yanlışta
Back to top Go down
Turk

Turk

Türkleri Davet Empty
PostSubject: Re: Türkleri Davet   Türkleri Davet Icon_minitimeWed Sep 30, 2009 3:25 pm

hızlı yazdığımdan dolayı bazıları yanlışçıkıyor üzgünüm Very Happy tamam oranın piyasası yüksekte sen üreticimisin tüketicimisin seviye kaçsın Wink)
Back to top Go down

Türkleri Davet
Back to top 
Page 1 of 1