Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

odun kesimi ??????

Go down 
3 posters
AuthorMessage
komando20

komando20

odun kesimi ?????? Empty
PostSubject: odun kesimi ??????   odun kesimi ?????? Icon_minitimeTue Sep 22, 2009 7:21 pm

kasbalardaki ormanlar rk dakinden çoook farklı ama kütüphanede aynı şeyler yazıyo hangi ağaç ne veriyo hiç bilmiyom bilgisi olanvarmıı ?????
Back to top Go down
Turk

Turk

odun kesimi ?????? Empty
PostSubject: Re: odun kesimi ??????   odun kesimi ?????? Icon_minitimeTue Sep 22, 2009 10:17 pm

rkdakinin aynısı resm biraz farklı olabilir ama belediyede sadece 1 tane balta var ve oda hmn gidiyor pazardan balta almalısın kesmek istiyorsan
Back to top Go down
Sayli

Sayli

odun kesimi ?????? Empty
PostSubject: Re: odun kesimi ??????   odun kesimi ?????? Icon_minitimeWed Sep 23, 2009 11:03 am

Turk wrote:
rkdakinin aynısı resm biraz farklı olabilir ama belediyede sadece 1 tane balta var ve oda hmn gidiyor pazardan balta almalısın kesmek istiyorsan

kısaca türk e söyle sana bi balta yapsın odun kesimi ?????? Icon_razz odun kesimi ?????? Icon_razz odun kesimi ?????? Icon_razz
Back to top Go down
Turk

Turk

odun kesimi ?????? Empty
PostSubject: Re: odun kesimi ??????   odun kesimi ?????? Icon_minitimeWed Sep 23, 2009 11:39 am

lol! lol! lol!
Back to top Go down
komando20

komando20

odun kesimi ?????? Empty
PostSubject: Re: odun kesimi ??????   odun kesimi ?????? Icon_minitimeWed Sep 23, 2009 12:08 pm

balta almama henüz var(param yoook) ama odun kemayi şimdiden öğrenmek istiyorum ben ormandaki dairelerin içinde renk felan görmüyorum8yaben ren körüyüm yada renkli değil onlar) resimli anlatım yapabilirmi birisi ????
Back to top Go down

odun kesimi ??????
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ORMAN ve ODUN KESİMİ /FOREST GUİDE