Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

*International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı

Go down 
+4
mozilla
CrazyGhost
Turk
EmirBerkKorkmaz
8 posters
AuthorMessage
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

*International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Empty
PostSubject: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeFri Sep 04, 2009 1:09 pm

Arkadaşlar partimiz yabancı ülkelerdeki Türk düzenini sağlayacaktır.
Aynı zamanda da Tr açılana kadar divan seçimlerine katılacaktır.
Tr'den sonra farklı partiler kullanılabilir.
Yani bu parti sadece geçici bir partidir.

Katılmak için:

Ülke:
Sancak:
Kasaba:
İsim:

Logo:
*International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Uthg

Last edited by EmirBerkKorkmaz on Thu Sep 10, 2009 10:05 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Turk

Turk

*International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Empty
PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeFri Sep 04, 2009 1:10 pm

Aztec
Very Happy bilmiyom
Cualac
Turk
Back to top Go down
Turk

Turk

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeFri Sep 04, 2009 1:14 pm

Turk wrote:
Aztec
Very Happy bilmiyom
Cualac
Turk
Native Kingdomsta 1 kez divan üyeliği yapmış bulunmaktayım Very Happy başvurum gözden geçirilirken değerlendirilmeye alınsın lol!
Back to top Go down
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeFri Sep 04, 2009 1:14 pm

Hoş geldin Türk. Very Happy
Back to top Go down
CrazyGhost

CrazyGhost

PostSubject: Türk NK Teşkilatı (TNKT)   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeWed Sep 09, 2009 4:59 pm

Bu Teşkilatı

EmirBerkKorkmaz ile Beraber Yöneteceğiz

Last edited by CrazyGhost on Thu Sep 10, 2009 8:41 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
mozilla

mozilla

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeThu Sep 10, 2009 8:35 pm

Ülke:Aztec
Sancak:Province Of Yohualtepec
Kasaba:tecamachalco
İsim: mozilla
Back to top Go down
yolcu
Traveler
Traveler
yolcu

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeThu Sep 10, 2009 8:37 pm

birleştirilmiştir
Back to top Go down
http://nk.gamefanclub.co.cc
CrazyGhost

CrazyGhost

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeThu Sep 10, 2009 8:42 pm

Hoş Geldin Mozilla
Back to top Go down
FranSuVa1905

FranSuVa1905

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeThu Sep 10, 2009 9:22 pm

Böyle saçmalığıda ilk defa görüyorum bizde teşkilat açalım sonra birleştirelim bizde kurucu olalım nasıl fikir *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_cool Kurucu olmaya niyetim yok ama bence saçma olmuş
Back to top Go down
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeThu Sep 10, 2009 9:45 pm

Ya yok bu farklı konu Frans. abi biz önceden anlaşmıştık zat.
Back to top Go down
Turk

Turk

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeMon Sep 14, 2009 11:08 pm

ben ayrılıyorum üzgünüm...
Back to top Go down
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeTue Sep 15, 2009 10:46 am

Sen bilirsin.
Kendine iyi bak.
Back to top Go down
Turk

Turk

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeTue Sep 15, 2009 11:09 am

saolun sizede kolay gelsin
Back to top Go down
Turk

Turk

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeTue Sep 15, 2009 11:10 am

isterseniz alt forum açılşana kadar üyeliğimi devam ettiririm
Back to top Go down
CrazyGhost

CrazyGhost

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeThu Sep 17, 2009 7:40 pm

olur sağol
ayrılma be bişi olmaz
Back to top Go down
drizztlp

drizztlp

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeMon Oct 05, 2009 9:37 pm

İsim: drizztlp
Back to top Go down
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeMon Oct 05, 2009 11:06 pm

Drizztlp Hoş geldin kardeş.
Back to top Go down
Turk

Turk

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeTue Oct 06, 2009 9:09 am

CrazyGhost wrote:
olur sağol
ayrılma be bişi olmaz
oke ayrılmayak bakalım Very Happy ne olcak
Back to top Go down
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeTue Oct 06, 2009 11:02 am

Hehehe tekrardan h.g Türk. *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_smile
Back to top Go down
sametbilgili

sametbilgili

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeFri Oct 09, 2009 1:32 pm

İsim: Sametbilgili
Back to top Go down
Turk

Turk

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeFri Oct 09, 2009 5:36 pm

EmirBerkKorkmaz wrote:
Hehehe tekrardan h.g Türk. *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_smile
selamın aleyküm lan şu crazyhost kim liste acmis sölesene beni 2. siraya alsin ben liste parasini ayarlarim Very Happy fakir deilim dierleri gibi sirf ersinlerin listesine inat gircem
Back to top Go down
drizztlp

drizztlp

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeFri Oct 09, 2009 10:09 pm

nasıl bi parti bu kardesim.liste açıldı kaç gündür bi icraat yok. burda partiye üye olduk kimsenin gel kardeş listeye adam lazım veya para lazım şöyle yapacaz böyle yapacaz dediğide yok.
Back to top Go down
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeFri Oct 09, 2009 10:40 pm

Ya ben orada değilim ilgilenemiyorum o Crazyghost'un işi ben gelsem ilgilenirim ama maalesef.
Bu arada samet h.g

Back to top Go down
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

PostSubject: Re: *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı   *International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı Icon_minitimeFri Oct 09, 2009 10:45 pm

Konunun sabitlenmesini talep ediyorum.
Back to top Go down

*International Turk Moving (Uluslararası Türk Harekatı) (ITM) Tanıtım - Başvuru Mekanı
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Şanlı Türk Ordusu --ÜYE ALIM VE TANITIM YERİ
» Karahan Bağımsız Türk Fırkası
» Türk NK Kabilesi
» İLK TÜRK KASABASINA HOŞ GELDİNİZ
» Cualac'ın Türk Sakinleri