Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Maden Problemi

Go down 
5 posters
AuthorMessage
Sancakbey

Sancakbey

Maden Problemi Empty
PostSubject: Maden Problemi   Maden Problemi Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 1:25 pm

Arkadaşlar Malum Türkiye Açıldığında Ne Madenlerimiz Olacağını Bilmiyoruz,Eğer obsidian Madenimiz olmazsa İşimiz Yaş O yüzden İlerisini düşünerek obsidian ile Yapılmış Ürün veya kilos of obsidian ore (Taş) Toplanması daha İyi Olur Kanımca.

Düşünsenize elimizde Obsidian Madeni yok buyurun cenaze namazına bıçak yapamayız ki bu et yok demek oluyor buda askerlerimiz KP açısında yoksul durumda demek Silah üretemeyiz ki buda Atak Faktörü yok demek oluyor,İkisinin birleşimi yeni kurulmuş bir ülke olarak diğer devletler tarafından istila edilmemiz işten bile değil demekle aynı kıvamda. Kova üretemeyiz buda Süt yok demek Sütün Olmaması ZP yokluğu demek, Zp Yokluğu demek Halkımızın Gerzek gerzek dolaşması Sorununun dışında ( Smile ) Din ve İlim Yoluda Olmaması Demek
Back to top Go down
yolcu
Traveler
Traveler
yolcu

Maden Problemi Empty
PostSubject: Re: Maden Problemi   Maden Problemi Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 2:37 pm

şimdilik adminlerden cevap bekliyorum açılcak veya açılmayacak diye
Back to top Go down
http://nk.gamefanclub.co.cc
Turk

Turk

Maden Problemi Empty
PostSubject: Re: Maden Problemi   Maden Problemi Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 4:40 pm

Very Happy adminler bi açılacak desin ben bütün sorumlulugu alıyorum lol!
Back to top Go down
FranSuVa1905

FranSuVa1905

Maden Problemi Empty
PostSubject: Re: Maden Problemi   Maden Problemi Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 4:42 pm

Yandık valla Türk'ün eline düştüysek vay halimize
Back to top Go down
Sayli

Sayli

Maden Problemi Empty
PostSubject: Re: Maden Problemi   Maden Problemi Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 6:18 pm

türkün sorumlulugunuda ben alırım lol! lol! lol!
Back to top Go down
Turk

Turk

Maden Problemi Empty
PostSubject: Re: Maden Problemi   Maden Problemi Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 7:45 pm

lol! no problem bizim koloni açılmıcagına göre Very Happy
Back to top Go down

Maden Problemi
Back to top 
Page 1 of 1